Huis te koop: Sportlaan 47 Vlaardingen

Sportlaan 47

€ 475.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • eengezinswoning
  • 105 m²
  • 3 slaapkamers
  • zuidoost
  • in overleg
Beschrijving
Wat een pareltje van een jaren 30 woning!
In 2018 is deze volledig gerenoveerd en heeft hierdoor een luxueuze uitstraling gekregen. Met een lichte woonkamer met royale open keuken, drie slaapkamers, een luxueuze badkamer en een zonnige achtertuin is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van alles wat deze leuke woning te bieden heeft. Overal is aan gedacht in de gehele woning ligt namelijk vloerverwarming en in elke kamer is een aparte internetaansluiting, in de woonkamer zelfs twee. De buitenruimtes, zowel de voor- als de achtertuin zijn zeer netjes aangelegd en zijn perfecte plekken om te genieten van de buitenlucht. Ook van de ligging wordt u blij! Deze eengezinswoning is namelijk gelegen in de kindvriendelijke buurt Vlaardingen Ambacht. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals het ‘Van Hogendorpkwartier’, diverse speeltuinen, scholen en het openbaar vervoer. Zoekt u liever de natuur op? Dat is geen enkel probleem! De Vlaardingse ‘Broekpolder’ is namelijk eveneens op loopafstand gelegen. Kortom heerlijk wonen aan de Sportlaan, hier is thuiskomen elke dag een feestje toch?

Indeling:

Begane grond:
De voortuin is super netjes en goed onderhouden, dat is dus een al een goed begin! Maar daar houdt het niet nog op, want achter deze voordeur gaat een hoop moois schuil. Het begint al bij het glas-in-lood raam boven de voordeur, waarna u wordt verrast door de goede staat van deze woning. In 2018 is de woning volledig verbouwd en is daardoor van alle gemakken voorzien. De entreehal van de woning beschikt over een garderobe, trapopgang en een pvc-vloer. Bovendien biedt de entreehal toegang tot de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer komt u terecht in een heerlijke open en lichte ruimte met in het midden een gezellige gelhaard. Er is tevens een rookkanaal aanwezig dus de mogelijkheid is hier om een open haard te creëren. Aan de achterzijde van de woning is een kunststof pui met een deur, welke toegang verleent tot de achtertuin. In de gehele woonkamer ligt een nette laminaatvloer welke doorloopt tot in de open keuken. De U-vormige keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 4-pits inductiekookplaat, schuine afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, grote koelkast en voldoende kastruimte. In de vaste trapkast is tevens voldoende bergmogelijkheid. De deur met de melkglazen ruiten biedt toegang tot de bijkeuken. Hier is een aparte toiletruimte gecreëerd. Bovendien is hier een wasruimte met de wasmachine aansluiting en bevindt zich hier een grote vriezer. Ook vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Ook de overloop en de slaapkamers op de eerste verdieping beschikken over dezelfde laminaatvloer, waardoor het zorgt voor een mooi geheel. Op de overloop is een vaste kast, met de mogelijkheid om spullen in op te bergen. Ook is er vanuit hier toegang tot het terras. De twee slaapkamers bevinden zich aan weerszijde van elkaar en de plafonds zijn beide afgewerkt met houten balken. Dit zijn prachtige elementen, die enorm veel sfeer aan de ruimtes geven. De badkamer bevindt zich, samen met één van de slaapkamers, aan de voorzijde van de woning. De gehele badkamer is afgewerkt met betonlook muren en een vloer, wow! De badkamer beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche, een ligbad een wastafelmeubel en een zwevend toilet. Dit is pas een heerlijke plek om tot rust te kunnen komen.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is tevens nog een heerlijke slaapkamer. Deze is uitgebouwd door middel van een dakkapel (met rolluik) en daardoor goed verruimd. Nu is er in de slaapkamer ruim voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en kunt u ook nog gemakkelijk bewegen/lopen. In deze slaapkamer is veel opbergmogelijkheid door vaste bergruimtes en de vliering.

Exterieur:
Laten we ook zeker niet de tuin vergeten, want een achtertuin van dit formaat komen we niet meer zo snel tegen. De verhouding van de tegels en het kunstgras is ideaal! Zo kunnen eventuele kinderen gemakkelijk en veilig spelen en kunt u tevens fijn een zit- en/of eethoek creëren. De achtertuin is te betreden vanuit zowel de woonkamer als de bijkeuken. Aan het einde van de tuin bevindt zich een schuur en een achterom. Zo is het mogelijk om fietsen gemakkelijk op eigen terrein te plaatsen. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en door de diepte is er altijd wel een plek in de zon te vinden.

Ligging:
De woning is gelegen in een fijne buurt op loopafstand van het winkelgebied ‘Van Hogendorpkwartier’ ’met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen eveneens als enkele lifestyle winkels. Tevens zijn de prachtige groene Broekpolder, ‘Het Nieuwelant ’park, diverse sportparken, speeltuinen en het openbaar vervoer (bus) te voet te bereiken. De metro is op fietsafstand gelegen, ditzelfde geldt voor het centrum van Vlaardingen. Diverse uitvalswegen (A4, A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937
- Energielabel in aanvraag
- Gelegen op eigen grond
- Gehele woning volledig gerenoveerd, 2018
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Geheel voorzien van HR++ beglazing in kunststof kozijnen m.u.v. kozijn bijkeuken (dubbel glas in houten kozijn, 2024)
- Boeidelen bijkeuken geschilderd (2024)
- Dakkapel tweede verdieping geplaatst, 2023
- Dakgoot voorzijde woning geschilderd (2023)
- Koelkast geplaatst, 2022
- Iedere kamer voorzien van een internetaansluiting
- Woonkamer voorzien van twee internetaansluitingen, aan weerszijde
- Warm water en verwarming middel cv-ketel, huurbasis
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 475.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
105 m²
Externe bergruimte
8 m²
Perceel
157 m²
Inhoud
399 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
63 m² (13,65m diep en 4,63m breed)
Ligging tuin
zuidoost
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving